0752258598 / 0725461030 office@blockbox.ro

250

+

Servicii

100

+

Clienti Fericiti

20

+

Locatii

100

+

Angajati

Despre Noi

Suntem in industrie de peste 15+ ani

Societatea Block Box este infiintata in anul 2003 ca societate comerciala cu obiect de activitate principal producerea si comercializarea de containere modulare . Societatea Block Box are containere de vanzare destinate mai multor tipuri de utilizare : containere de tip birou , containere sanitare, cabine de paza, containere locuibile, containere fast food, containere showroom , containere vestiare , containere comerciale, containere depozitare, containere santier . Avem containere de vanzare pentru orice fel de utilizare solicitata .

BLOCK BOX SRL a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Brasov si in Romania

SUCCESS
90%

AVANTAJELE CONTAINERELOR

De tip BLOCK BOX

Containerele modulare BLOCK BOX sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor , respectand standardele impuse. BLOCK BOX se consulta cu clientii asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor in functie de necesitatile lor.

Silviu Ruse

Fondator

Clienti Fericiti

100

+

Servicii

250

+

Proiecte

400

+

Premii

56

ULTIMELE NOASTRE SERVICII

Case Containere Vacanta

Containere Sala de Sedinta

Containere de Birou

O scurta prezentare

A companiei noastre

Rulează videoul

Cateva motive pentru care

Sa ne alegeti

Compania Block Box are ca obiect de activitate comercializarea de containere, care se impart pe diferite categorii: containere birou, containere frigorifice, containere santier, containere depozitare. Containerele marca Block Box au multiple utilizari: santiere de constructii, scoli si gradinite, locuinte temporare, grupuri sanitare, diverse evenimente si locuinte permanente. Sistemul permite compunerea elementelor modulare oferind posibilitatea de a efectua o imbinare pentru a realiza suprafetele dorite.

Mobile
85%
Usor de reparat
90%
Cost Redus
82%
Rezistenta la intemperii si cutremure
85%
Amplasarea usoara
97%

Ai intrebari?