Model de casa din container si terasa din lemn

  • de

Această casă minusculă este construită dintr-un container de transport de reutilizat Exteriorul este îmbrăcat în shou sugi ban (cedru carbonizat pentru a-l sigila și proteja) și dispune de o punte incredibilă pe acoperiș de 160 mp!

Interiorul spațios este prevăzut cu pereți albați, cu 2 ferestre și cu ușile duble originale, care au fost transformate în uși de intrare cu lumină completă!

Camera de zi este un spațiu care are un pat murphy care se transformă dintr-o canapea într-un pat în câteva secunde, funcționând și ca spațiu pentru dormit

Deasupra zonei de living se află o mică bucătărie, cu blat, o chiuvetă mică, un frigider mic, un cuptor cu microunde, filtru de cafea și un blat lung de bar pentru 2 mese

La sfârșitul containerului de transport, se găsește baia, care include o mică chiuvetă,toaletă și un duș. Deoarece a fost construit pentru a servi ca o închiriere pe termen scurt, îi lipsește câteva obiecte pentru trai complet, cum ar fi un cuptor o unitate de combo spălat / uscător și un spațiu de depozitare mai puțin pentru haine și alte articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *